lauantai 23. maaliskuuta 2013

Yksi leuka!


Eli tämä oli se mistä piti päästä vielä tänään kertomaan :D

Aamulla finrexiinin jälkeen otettiin taas dieettimuutos-kuvia tossa leuanvetotangon alla ja ajattelin sitten kokeilla vaikka oonkin maannu koko viikon. Vastoin kaikkia odotuksia sain vedettyä leuan ja ihan aidon sellaisen :D Onneksi kuvaaja oli valppaana :D











Oon kyllä ennenkin tehny leukoja mutta ne on ollu sellasia huijaus leukoja, että oon seissy jalat lattiassa ja siitä nostanut itteni ylös ja taas alas laskiessa en oo suoristanu käsiä kunnolla :)
En jaksanu ku ton yhden roikkuen mutta pääsin kuitenkin sen tälläsen ylipäätään dieetin jälkeen ja  tän kipeenä olon jälkeen, hienoa! :)

Nyt illallakin on tuntunut vähän paremmalta, toivottavasti huomenna pääsen salille. Aion koittaa mahduttaa treeneihin leuanveto-ohjelman, jota poikaystäväni tekee. 2+6 viikkoa ja sitten pitäsi niitä leukoja vedellä kuin vanhatekijä. Uskoisinko tuohon mutta jos nyt edes kolme :D

Tästä leuanveto innostuksesta saadaan puolestaan kiittää bikinifitness kisoihin osallistuvaa Essi Vasankaria, jota en siis tunne mutta facebookissa näin miten kevyesti nainen niitä leukoja vetelee ja ajattelin, että joku päivä minäkin haluan onnistua samassa hommassa :)
Hänellä on myös aivan uskomaton bikinivartalo, töitä on tehty ja varmasti pärjää kisoissa!

Joo tuntuu vähän paremmalta mutta ei näköjään liian hyvältä, finrexiinin paikka ja nettitauko ainakin hetkeksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti