torstai 21. maaliskuuta 2013

Viimeisiä viedään


Viiminen viikko tästä superdieetistä ei oo menny loppukirin kera vaan sohvan pohjalla ja edelleen  jatketaan tätä sohvaelämää. Ei siis salia tänään eikä pumppia huomenna.
Ei järin hauskaa mut kai se on hyvä levätäkkin. Ja jos ens viikolla olis vähän lämpimämpikin et olis kivempi mennä sitä juoksua yrittelemään :)

Superdieetistäkin oon ihan tyytyväinen ja toivottavasti tyytyväisyys jatkuu siinä bikinissä, koska hommahan on vähän kesken. Mutta kauheesti itsekuria ja treeniä siihen vaaditaan. Nyt täytyy olla tiukkana eikä antaa periks vanhoille tavoille. Herkkuja saa maistella mutta ei kilokaupalla eikä joka päivä mutta ihan totaalikieltäytyminenkään ei taida pitkälle kantaa. Vaikka tää kuus viikkoa nyt menikin aika lailla totaalikieltäytymisellä. Tai ei se vielä oo menny :D

Vaikka väsyttäis varmaan tehdä treenejä niin tää sohvalla makailu vasta käykin tän ruokavalion pitämisen päälle! Kivahan tässä olis kattoo päivällä jotain elokuvaa ja syödä sipsejä ja muuta hyvää :)

Toisaalta mulla ei oo mitään pidempiä tavotteita tai suunnitelmia muutakun et vähän terveellisemmin täytyis yrittää elää. Vaikka sen 80%-20% mukaan, et jos syö valtaosan aikaa hyvin niin saa syödä hyvällä omallatunnolla herkkujakin JOSKUS.

Kahvileivospöytä Macaossa kasinon kahvilassa. Noin 12 eurolla vedin navan täyteen ja turvoksiin. Vähempi saa tästä lähin riittää. Kaikkea voi maistaa mutta uusiks ei tarvii hakea :D

Mutta kun alku on näin hyvä, kuus viikoa pystyy olee ilman herkkuja, sisäelinrasvataso entiselle lukemalle ja jokapäiväinen turvotus ja housujen kiristely on vähentynyt niin kyllä se hiukan motivoi yrittämään lisää. Ainakin vielä, ennen kun on taas ahtanu ittes täyteen kaikkea :)

Nyt syömään superdieetin hyväksymää ateriaa, ettei houkutus herkkuihin kasva liian suureksi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti