lauantai 23. maaliskuuta 2013

Herkkupäivä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Heippa!

Pitkän harkinnan jälkeen tulin päätöseen, että tänään on herkkupäivä! Kaikki superdieettiläiset tietää ohjeet ja niitä sitten miettisin uudelleen ja uudelleen, ja tulin tulokseen, että tänään on herkkupäivä sen sijaan, että koko ens viikko menis sitä herkkulistaa tyhjennellessä. Molempi pahempi mut tähän päädyin :) En halua yllyttää ketään muuta oikaisemaan ohjeissa mutta minä päätin tehdä näin tuli mitä tuli :)
Tänään on siis HERKKUpäivä, säännöt ei ylety tänne asti :D

Ja olokin on kummasti parempi, paransiko mut suklaa? :D
Oli muuten pieni kynnys syödä se ensimmäinen suklaa! Tuntu, että tekis suuremmankin virheen jos sen syö! Hyvähän se on jos miettii pari kertaa ennen kun syö pelkkää sokeria ja rasvaa mutta en halua kehittää mitään ahdistusta syömisestä. Kyllä mun mielestä täytyy silti nauttiakkin ruuasta ja myös epäterveellisistä herkuista silloin tällöin, ilman että tulee morkkis, tai ainakin itte haluan :)

No mut siitä kynnyksestä vielä, kyllä siitä päästiin yli, ja sitten niitä piti saada koko ajan lisää ja lisää. se normireaktio siis!

Nää piti riittää, vaan ei riittäny, halusin seitsemän kertaisen annoksen :D


Saldo tällä hetkellä, eli kello 18.45 on 28 karkkia (21 suklaakarkkia ja 7 paksua noitapilliä). Tekee mieli lisää mutta eipä ne niin hyviä loppujenlopuksi ole... No susu-palat oli kyllä parempia mitä muistin :)
Nyt mulla on pussissa vielä jotain karkkeja mutta ei tee mieli, ne saa mun puolesta jäädä sinne kunnei oo enää toffeesuklaita :D

SIPSEJÄ!!!!!!!! Oli "lause" mun päässä vielä eilen mutta tänään se on laimentunut, mitä hittoa?!
No ei vaan oo niin ollu mielessä, äsken laitoin 50g lautaselle, 1/4 osa siitä mitä ajattelin että maksimissaan saan tänään syödä.
Ja kuinkas sitten kävikään..?
Söin ne kyllä, ei oo tapana paljoo lautaselle jättää :D mutta ei ne niin hyviä ollu! Aika kultaa muistot siis tässäkin. Ainakin tällä hetkellä oon sitä mieltä, etten tarvii enää. Kummallista.

Näitä odotettiin ja kauan!
Mutta leipä ja voi (tarkemmin sanottuna laktoositon oivariini) on ollut just niin hyvää kun muistelinkin! NAM!
Kaurasämpylä 57g (126kcal) ja oivariini 18g (122kcal)
Yhteensä 248 kcal
ohhoh! :D ei jääny meinaan yhteen!

Voisin koittaa huomiseks laskee kalorit, ei tuu olemaan varmaan kaunista katteltavaa :D :D


Nyt käyn tekee banaani-mansikka-kookosöljy-rahka-pirtelön Steffit-blogista inspiroituneena :)

Ja yks juttu mielessä vielä tälle päivälle jos vaan ehdin sen kirjottaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti