perjantai 29. maaliskuuta 2013

Aamuaerobinen suoritettu!

Huomenta!
Tulin hetki sitten aamuaerobiselta :D Kerrankin! Kävelin noin 40min reilu 4 kilometriä. Keskinopeus oli taas vain 6,2km/h, yritin kävellä reippaasti mutta nakkijalat eivät kulkeneet nopeampaa :)
Oli kivaa ja aurinkoista, ja välillä liukasta, kerran oli tosi lähellä! :D

Ton megalomaanisen tankkausherkkupäivän jälkeenhän mun piti oikeesti noudattaa diettiä mutta se oksennustauti sekotti vähän suunnitelmia. Ruuasta tuli paha olo ja maha oli kipeä monta päivää. Tuli siis syötyä lähinnä jotain suklaata (kinder maxi), hapankorppua, yksi tälläinen:


yksi puolikas kana pizziola subi, jauhelihaa ja vähän pihviä, yksi rahkapirtelö, vähän keksejä. Tossa lyhyesti viiden päivän syömisiä, eli lähinnä kaikkea sontaa, mutta sentään jotain kun ruoka ei maistunut.  

Nyt on jo sen verran parempi olo niin tein kävelyn jälkeen aamupalaksi rahka, suklaaproteiini 10g, banaani+vesi pirtelön. Paljon proteiinia mutta ei se hyvää ollut :D :D
Mutta en siis ole luovuttanut parempien syömisten suhteen, sairastelu vain sai pienen poikkeaman aikaseksi kun olo oli huono. Ja vaikka nyt on parempi niin on silti pääsiäinen, joten toinen näistä  oli minun:

Ruotuun olen kyllä palaamassa, mahdollisimman pian :) Ja salille viimeistään huomenna! Tuntuu, että kaikki vähätkin lihaksen riippeet ovat hävinneet, inhottavaa! Tänään ehkä vielä yrittämään juoksua :)
Nyt hetkeksi kotihommiin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti