maanantai 25. maaliskuuta 2013

Hienosti menee mutta menköön!


Moikka!
Luulin jo lauantaina, että ollaan voiton puolella ja että sunnuntaina pääsis jo vähän salille. Laitoin jo salivaatteet päälle ajoissa kun oltiin kahdelta sovittu kaverin kanssa, että mennään. No en sitte mennykkään ku aloin oksentelemaan siinä vähän ennen, ja sitä jatkui iltaan asti. Mikään ei pysynyt siällä ja kuume nousi. Onneksi nukahdin varmaan joskus 23.
Tänään sentään vesi ja mehukeitto ainakin toistaiseksi on pysynyt sisällä. Aamulla oli kuumetta 38.1 mutta buranan jälkeen sekin on laskenut. Jospa siis keskiviikkona normipäivä :)

Sunnuntaiaamulla mun piti ottaa paremmat (+vähän säädyllisemmät:) leuanveto-kuvat tänne mutta eihän siitä mitään tullut:


Siinä roikuin kuin apina mutta ei en päässyt kuin puoleen väliin. Luulin, että se johtui herkkupäivän kilolisästä mutta selitys saattaa olla ennemminkin se loppupäivän oksennustauti.

Vaaka näytti sunnuntaiaamuna 60.2kg ja tänään aamulla 57.3kg, kyllä tästä nopeesti päästään sinne reiluun 58 kiloon kun saa taas syötyä. Eilen tosiaan mikään ei pysynyt sisällä, ennätys oli kaksi tuntia kunnes se oli menoa taas. Tänään oon mehukeittoa juonut pari mukillista ja ehkei niin järkevä valinta, mutta myös pari suklaapatukkaa, kun ei niitä virpojia sitten käynytkään yhtään.

Ei kuullosta kovin hyvältä mun dieetin kannalta nyt nää jutut mutta eilen oli kyllä niin karmee päivä etten ainakaan tänään vielä syö ohjeen mukaan vaan sitä mikä menee alas ja mitä tekee mieli. Sitten kun oon parantunut niin otetaan taas härkää sarvista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti