lauantai 16. maaliskuuta 2013

Liikunta, matkailu, ruoka...


En saanukkaan helposti tehtyy mitään enää eilen kun yritin puhelimella sählätä niitten kuvien kanssa. Ei onnistunu, pakko luovuttaa ja siirtyä koneelle :)
Tätä kautta ehkä osaan jo laittaa kuvan :D

Vuoden takaiselta reissulta kuva, randomisti
valittu ihan vain kokeilumielessä.















Se onnistui!! Jonkunlainen saavutus tälläiselta hyvin alkeelliset atk taidot omaavalta henkilöltä! :)
Pari päivää taas kesti ennen kuin pääsin jatkaamaan tätä alkua, mutta nyt on hyvä mieli kun kuvien lisäys onnistuu ja ne on oikein päin ja edes sunniilleen siellä missä haluan! :)

Kiinnostuksen kohteistahan mun piti jutella nyt.

LIIKUNTA ehkä päällimäisenä, vaikka en todellakaan mikään urheilija ole.
Jumpissa olen käynyt reilu kahdeksan vuotta, enimmäkseen Les Millsin tunneilla mutta myös muilla. Suosikkeja on combatti, pumppi ja zumba.
Nykyään en ole paljoakaan käynyt jumpissa vaan enimmäkseen salilla. Tein muutamaa eri ohjelmaa ja nyt teen superdieetin treenejä.
Juoksun aloitin elokuun lopussa 2012 sillä 11 viikon juoksuohjelmalla, ja se toimi! Marraskuun alussa juoksin ensimmäisen kerran 10km. Nyt ollaan mietitty parin kaverin kanssa puolimaratoniin osallistumista tänävuonna.
Lopuksi voidaan todeta, että suosin kävelyä tai pyöräilyä paikasta toiseen liikkumiseen koska etäisyyden on lyhyitä. Tosin välillä ne lyhyetkin etäisyydet menee autolla kivammin esim. kaatosateessa :)

MATKAILU
Se on on hienoa se! Kauheasti en ole matkaillut mutta aina on haaveissa uusi reissu. Lähelle tai kauas, eis en niin väliä mutta mielummin hiukan kauemmas :) Muutaman Aasian reissun jälkeen on se muodostunut lemppariksi.


RUOKA
Tykkään ruuasta. Niinkuin suurin osa muistakin todennäköisesti :D Olen nyt roskaruuan ja herkkujen keskeltä herännyt miettimään, että olisko astetta terveellisempi ruoka sittenkin hyvä idea. Olen myös laajentanut syömisiäni hyvin kapeasta piiristä hiukan pidemmälle mutta kohtalaisen valikoiva olen edelleen. Urheilullinen vartalo on haaveissa mutta silti en ole tätä mieltä, mikä monen blogista löytyy, ja jostain sellaisesta olen kuvan kopioinutkin.
Eli, en allekirjoita:


Koska mielestäni Estrellan kevyesti suolatut sipsit, melkein mitkä vaan ranskalaiset/koti lohkoperunat, Arnoldsin donitsit, Kinder suklaa, niin kovin monet leivät+reilusti voita :D suklaakakut ja vaikka mitkä menee aina joskus ton ajatuksen edelle. Vaikka ihan toimiva ajatushan toi olis, mut ei sovi mulle. Mulle riittää sit vähän vähemmän timmi vartalo :) Yritän kyllä nykyään sitä et toi olis vallitsevana ja sitten noita herkkuja vain joskus.





SISUSTAMINEN
En ole siinä mitenkään hyvä :D Mutta remontin keskellä se kiinnostaa, vielä kun saataisiin niin valmista, että pääsisi sitä kunnolla mietimään. Harvoin silti pyörin missään sistusblogeissa mutta sisustus/kotiohjelmia tykkään katsoa jos muistan tai sattumalta näen (katson todella vähän tv:tä nykyään ja hyvä niin :)


MUOTI JA KAUNEUS
Tai muodista en niin välitä oikeastaan, ei mua kiinnosta käytänkö jotain paitaa tai kenkiä mitkä oli in kolme vuotta sitten, vaan käytän jos tykkään. Mutta tykkään vaatteista, ja kaupoilla kiertelemisestä ja nettisivuilla pyörimisestä. Kuitenkaan en jaksa laittaa jumppahousuja kummempaa päälle useinkaan koska menen usein töistä salille ja töissä joudun käyttämään erillisiä työvaatteita. Joskus silti onneksi on jotain menoja mihin voi laittaa jotain muuta :)

Kauneudella tarkoitan, että oon maailman helpoin mainosten uhri, kaikki tuotteet millä luvataan jotain parempaa niin haluan, mutta en onneks osta kaikkea enää :) Mutta kiinnostaa kaikki vinkit, kokemukset, uutuudet ja mainokset meikeistä, ihonhoitotuotteista (on atopiaa ja ihottumaa ollut, nyt vähän parempi kausi menossa) ja hiustuotteista ja välineistä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti