sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Kesäaika


Moikka!
En ole kovin innoissani tästä kellojen siirtelystä, mielestäni siinä ei kauheasti järkeä ole mutta kesä tulee ja onneksi nytkin paistaa aurinko! :) Eilen aamulla kävin tekemässä aamuaerobisen melkein 50minuuttia ja 5.5km, hiukan sain nostettua keskinopeuttua tällä kertaa: 6,7km/h.
Lenkki vähän venyi siihen nähden, kun suunnittelin tekeväni vain noin 30min koska oltiin sen jälkeen lähdössä lounaalle. Pakkasin mukaan salikamat kun tarkoitus oli mennä sen jälkeen käymään H&M:ssä ja Vilassa ja siitä sitten salille.
Mutta suunnitelmat muuttui kokonaan jo lähes siinä kohtaa kun näin noutopöydän,ja etenkin sen jälkiruokaosaston! :D
Aikamoinen ähky tuli mustikkajuustokakusta, munkista, täytekakusta ja rahkasta ja kinuskikastikkeesta. En jaksanut mennä kaupoillekkaan :) Jumppasin silti vähän kotona kuminauhan ja nilkkapainojen kanssa. Etureidet alkoivat kipeytyä perjantaisen nopean salikäynnin....

PALATAAN PÄIVISSÄ VÄHÄN TAAKSEPÄIN!

Eli siis perjantaina käytiin nopeasti poikaystävän kanssa salilla myöhään illalla, eka kerta tosiaan sen kahden viikon jälkeen, eli ei mitään hurjastelua :D.
Tehtiin lähinnä kyykkyjä kun olin valittanut, että tuntuu löysältä tän kahden viikon makaamisen jälkeen.

Ensin tein kyykkyjä pelkällä tangolla (20kg) 1x10
1x10x30kg (yht.)
1x8x40kg (yht.)
Sitten tehtiin box-kyykkyjä eli istuttiin penkille ja sieltä ylös, penkki olisi voinut olla 10cm alempana niin se olisi ollut raskaampaa minulle mutta toisaalta en ennen ollut tehny näitä kyykkyjä ja muutenkin vasta toipumassa nii ehkä parempi niin :)
Box-kyykkyjä:
1x8x40kg (yht.)
4x4x60kg (yht)
Lopuksi vielä kaksi 90asteen kyykkyä tolla 60kg:llä, alemmas en uskaltanut enää mennä :)
Muutama sumokyykky 24kg kahvakuulalla mutta en siinäkään enää jaksanut mennä tarpeeksi alas, joten en montaa tehnyt kun voimat alkoi olla jo ihan loppu. Reiden ojentaijia ja koukistuksia muutamia. Reiden ojentajia en millään jaksanut, tein 3 ja tauko ja taas 3 ja tauko... ei vaan jaksanut. Koukistajia tein 2x10. Sen jälkeen hiukan vatsoja ja nopeat venyttelyt ja kotiin.

Tuosta syystä siis etureidet oli hiuka kipeät lauantaina. Mutta lauantaina tein sitä kotijumppaa, ja tein:
kyykkyjä,
lantion nostoja toinen jalka toisen polven päällä,
jalan nostoja (koukussa ylös, koukussa sivulle ja suorana ylös),
alavatsat

tein tälläisen minijumpan kaksi kierrosta ja toistoja rippuen mitä, noin 30, 50 ja 80.

Nyt mulla olis 3,5 tuntia aikaa ennen kun sali menee kiinni...Tiukka paikka, toisaalta haluisin, toisaalta mietin olisko parempi siirtää kun valvoin eilen ja tuntuu, ettei ehkä jaksaisi tehdä kunnolla...Hmm, mietitään sitä vielä :)
Käyn nyt tekee aamiaiseksi sen mansikka-banaani-rahka-stevia-kookosöljy pirtelön :)

Loppuun vielä kuva liittyen siihen mistä mun ensin piti kirjoittaa tai lähinnä laittaa kuvia. Kesäisiä kuvia  mun siis piti laittaa mutta eksyin aiheesta :D

Tän on oltava mun ottama kun on niin hienosti rajattu :D
Kuva on Krabilta 2010 Raileylle oltiin menossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti