tiistai 19. maaliskuuta 2013

Tankotanssi?

Kun en kerran nukahda niin tällä voi onneks notkua ja kirjottaa vaikka 100 juttua :)

Kävin ekan kerran koittamassa tankotanssia lauantai aamuna.
Ei ollut mitään helppoa!
Olikohan viis juttua mitä meille näytettiin...joku palomies, enkeli, jotain, jotain, ehkä vielä joku ja sit yks pito.
Tankoja ei riittänyt kaikille omia vaan mekin jaettiin kaverin kanssa tanko, joten toinen odotteli aina vuoroa. Noin 40-45 minuuttia jäi lämmittelyn ja venyttelyn jälkeen harjotteluaikaa ja musta tuntui, etten kyllä kauheesti oppinut mitään, kun tosiaan kaikki oli uutta alusta asti, niin ei ihan menny pyörähdykset niinkuin edessä :D

Olisikin nyt kysynyt, onko tätä lukemassa ketään, joka harrastaa/on käynyt tankotanssitunneilla, joka osaisi vähän sanoa kuinka monta kertaa kannattaa käydä, ennekun luovuttaa?

Ymmärrän kyllä sen ettei nyt ekalla kerralla ihan välttämättä suju mutta toi 4-5 liikettä oli aika paljon yhteen tuntiin, vai oliko? Onko se ihan normaali setti, ja sit niitä mennään muutama viikko?
Millaisilla tunneilla te käytte?

Mietin vaan pitäiskö käydä vielä muutama kerta ja yrittää vai eikö se vaan ollu mua varten. Ne tunnit on vähän huonoon aikaan ja pelkästään lauantaisin ja suht kallis siihen nähden ainakin millanen toi tunti oli, niin siks hiukan mietityttää ja tuli mieleen, että täältä vois saada joltain tietoa :)

Näillä mennään nyt, onneks on sentään seuraa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti