maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kolmen viikon liikunnat parilla rivillä


Ei laahaakkaan kun kolme viikkoa perässä kirjatut liikunnat :D D:D
Tännehän mun piti niitä itteni motivoimiseks laittaa :D En muista mikä viikko oikeesti mutta lasketaan niin, että tämä (eli siis nyt viime viikko kun tänään on maanantai) viikko on viikko 3, edellinen viikko 2 ja sitä edellinen viikko 1 :D

Viikko 1 
ma:  sali 1 (bikini challenge) ja ratsastus 1h
ti: sali 2
ke: kotona ulkotreeni1 aamulla
to: body pump
pe: sali 1, hieronta ja illalla juoksukävely 6km
la aamuaerobinen
su: aamuaerobinen, body pump ja juoksu 5km

Viikko 2
ma: ratsastus 1h
ti: sali 1
ke: sali 2
to: body pump
pe: sali
la: polttarit
su:ihan poikki :D

Viikko 3
ma: ulkotreeni 4 kotona
ti: lyhyt aamuaerobinen ja lyhyt sali
ke: sali
to: lepo, melkein 3h päikkärit
pe: body pump
la: aamuaerobinen
su: aamuaerobinen ja sali

Eli siis se leuanveto-ohjelma tosiaan on unohtunut mutta koitan muistaa aloittaa sen taas. Oon niin mahdottoman huono muistamaan asioita sen alkuinnostuksen jälkeen :D :D :D

Mulla oli kahden kerran lahjakortti ratsastustunnille niin siksi siellä on yhtäkkiä ratsastusta. Joskus ala-asteen lopulla ja yläasteen alussa ratsastin muutaman vuoden mutta sitten se jäi. Seuraava kerta oli Krabilla pari vuotta sitten, ja vuosi sitten kävin 5 kertaa ratsastamassa, lahjakortilla silloinkin. Tykkään kyllä ratsastaa mutta en varmaankaan aloita sitä harrastamaan enää.



Hevoskuva oli hukassa, joten ulkotreeni kuvia vähän kylmemmältä ajalta, ja kyllä tässä varmaan joku
oikea liike on menossa vaikka selkä aika notkolla onkin.
Edustavia kuvia :D :D :D 

Tästä Niken juoksupaidasta tykkään kyllä paljon vaikka se kuristaa kyllä hiukan. 

Yritin tätä jo vissiin lauantaina lähetellä mutta bloggerpa ei suostunut toimimaan niin se tulee nyt tänään maanantaina. 
Eilen olin salilla poikaystäväni kanssa ja olis kylllä hyvä jos olis useemmin joku mukana ja varmistelemassa. Tai en nyt tällä kertaa kauheesti varmisteluja tarvinnut kun vähän varovasti vielä ton jalan kanssa puuhailen. 
Tein eilen hack kyykkyä vähemmän kuin vauvapainoilla, kun vaan kokeilin ja ylipäätään kokeilin hackkia toista kertaa tässä elämässä. Tykkäisin jos olis hackki (tai hakki, ei varmaan tarttis pröystäillä tolla c:llä :D :D) käytössä aina. Ja siellä salilla oli myös sellanen kivempi jalkaprässi mitä työnnetään ylöspäin, siinäkin vauvapainot (vaikka ei niillä painoilla tosiaan olis väliä vaan tuntumalla mutta silti vauvapainot, koska ne oli oikeesti pienet, kehtaako sanoakkaan, 20kg siinä prässissä :D :D )
Sitten tein vähän box kyykkyä vapaalla tangolla 60kg:llä, se oli kyllä niin matala kyykky ettei toi 60kg:kään kauheesti tuntunut, mutta ei tuntunut jalkakaan (siis se kohta mikä mulla on ollut vähän kipeenä), kun taas noissa hakissa ja prässissä tuntui.
Ja vähän erilainta maasta vetoa hassulla tangolla, mutta ote oli siinä paljon parempi ja sitä oli helpompi nostaa. Kun maastaveto on hankalampi tehdä jo 38kg:llä kun kädet ei jaksa***, niin tossa oli 48kg ja liike oli parempi tehdä. Muutaman tein 58kg:llä. Siellä on kyllä paljon enemmän bikini challengeen sopivia laitteita/painoja/tankoja kun mun salilla, mutta tykkään muuten enemmän siitä salista missä käyn.
*** ostin koukut mutta ne on liian isot niin ei niistäkään ollut sitten apua, toinen käsi vastaotteella ja toinen myötäotteella helpottaa kyllä vähän mutta ehkä mun täytyy koittaa vielä vetoremmejä, kunhan vaan muista mieten ne kiedottiin järkevästi.


Tänään kävin vähän salilla töitten jälkeen. Kokelin smith kyykkyä, ja ei sattunut, tein kyllä vain noin 90 asteen kyykkyjä. Laitoin vähän enemmänkin painoja (mulle:)  tein 53kg:llä myöskin, mutta tosiaan niitä vajaita. Enkä huomannut koittaa edes olisko se jalka tuntunut syväkyykyssä >:O 
Oli vähän tollanen pyörimis kerta taas kun sunnitelmissa olis ollu tälle päivälle ulkotreeniä mutta saas kattoa, täällä on satanu tänään vaikka luulin et olis +27 ja aurinkoa :D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti