sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Body pumppia

Heippa!
Viimeks kirjotin näköjään 19.6 ja kohta on jo heinäkuu, on tainnu pitää kiirettä :D
Aika sinnikkään flunssan kehitin kyllä sieltä Rodokselta, vieläkin täytyy yskiä ja niistää niitä viimisiä >:/  Mutta tällä viikolla oon käyny salilla tutustumassa uudelleen muutamiin laitteisiin ja painoihin, hyvin kevyesti, max 30min kerralla :)
Ja tänään oli hieno päivä kun kävin pumpissa viimeinkin! :) Aika rankkaa oli! Mulla oli neljät vitoset ja 3kg käsipainot. Kyykyissä 20kg ja muissa sit 10kg. Mutta kiva kun sai vähän tehtyä jotain taas!  Tykkään pumpista kun siinä saa jotenkin pakarat töihin niissä kyykyissä kun  välillä smith-kyykky tuntuu siltä, että reidet vaan saa kyytiä. En oo kyllä tarkistuttanut tekniikkaa muuta kun tolta mun kotitrainerilta, mutta se ainakin oli sitä mieltä, että hyvin menee. Tai no oon lukenukkin että vapaat kyykyt, kyykyt vapailla painoilla vai miten se nyt meni on joillekkin parempia.
Että voishan niitä tehdä smithin sijasta salillakin mutta meillä ei oo sellasta telinettä salilla enkä jaksa lattialta asti nostaa varmaan ihan kauheesti nostaa. No pump-kyykkypainot tietty sais mutta jotenkin en väännä ittekseni salilla siihen pisteeseen mihin pumpissa pääsee ryhmäpaineessa. Kokeiltu on monet kerrat :) No toi toisaalta on ihan ratkastavissa oleva ongelma :D
Mutta on siellä pumpissa muutenkin ihan kiva käydä taas välillä kun oli aika pitkä väli kun en käyny ollenkaan, enkä pahemmin muissakaan jumpissa.
Combattiinkin olis kiva mennä pitkästä aikaa. Saiskohan ens viikolla aikaseks...

Mun täytyy miettiä sitä yön aikana, että jaksan herätä taas töihin huomenna. Ajattelin muuten, että kesällä voi helposti mennä aamusin salille tai kävelylle ennen töitä kun meen 30min myöhemmin töihin ku normaalisti. No, vielä en oo kyllä "ehtiny", se on jotenkin parempi ajatuksena kun toteutettuna taas toikin idea :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti