lauantai 5. lokakuuta 2013

Jet lag

Moikka!
Niin se loma loppui ja palattiin tänne syksyyn. Syksy on ihan kivaa aikaa silti :)
Lomalla tuli myös kerättyä aikamoinen mahapakki mistä ei varmaan ihan helpolla eroon pääsekkään :D Ruoka oli monessa paikassa aika rasvaista mutta valinnoistahan ne lähinnä oli kiinni. Jäin myös koukkuun sipsipussiin minkä avasin heti kun päästiin kotiin ja söin niitä muutaman päivän tähän asti. Äsken heitin kylmästi jämät roskiin. Aion syödä vielä viimiset suklaat kaapista ja sitten yritän lopettaa mässyttelyn. Tai siis sellaisen turhanpäiväisen. 
Matkalla syötiin aika tuhdisti aina, että ekan aterian jälkeen ei ollut enää oikein nälkä koko päivänä mutta tietysti kaikkea syötiin silti. Ja kun tultiin kotiin muutama päivä sitten, niin nälkää ei ole oikein vieläkään :D
Ja liikunnasta ei ollut tietoakaan, paitsi käveltiin paljon mutta ei todellakaan urheilumielessä :) Kerran kävin salilla, mutta en jaksanut paljoa. Vähän jalkaprässiä, ja box-hyppyjä, yhden jalan maastavetoja ja askelkyykkyjä. On muuten nestehukkaa vieläkin, ihan sillä kirteerillä seuraten, mistä sen nyt helpoiten näkee :)
On aikamoista aikaerorasitusta varmaan, vaikka niin oli koko kaks viikkoa matkallakin. Nyt käydään jotain ihme aikaa, heräillään 05-06 mutta ei se sovi mitenkään mihinkään aikaan, nukutaan vaan päin kuusta. Joten saatan mennä hiukan lepäämään ennen kun EHKÄ lähden pienelle harjoituslenkille :)
Lisää juttua myöhemmin :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti