maanantai 15. huhtikuuta 2013

Eka päivä bikiniä


Eka päivä ja ohjeita olen noudattanut! :)
No en tietenkään ihan kirjaimellisesti, se nyt oli selvääkin :D Kaks kanamunaa livahti taas ohi ohjeiden mutta muuten ohjeen mukaan ja hyvin meni! :)

Olin aamulla ihan poikki kun nukuin huonosti ja ajattelin etten mee salille tänään mutta menin sittenkin kun ajattelin, että jos meen koko illaksi kotiin ja sataa vettä niin mun tekee mieli syödä kaikenlaista tylsyyteen. Tein sen sali 1 treenin. Siitä en oikein voi sen enempää sanoa muuta kun, että ens kerralla vois laittaa joihinkin hiukan painoa lisää :)

Leuanvetotreenipäiväkin oli tänään. Toisen (eli -1) viikon eka päivä.
Ohjelma oli 1x leuka, 1x negatiivinen, 1x leuka, 2x negatiivinen.
Sain sen ekan taas räpiköimällä, sit se negatiivinen, mut toista leukaa en saanu ylös asti. Tein sitte taas rahin päältä polviseisonnasta ja se meni hyvin. Ja sit ne negatiiviset ja vielä pari siitä rahin päältä.
Toi mun koti PT ihmetteli miks en saa aina vedettyä sitä roikkuen leukaa kun siitä rahin päältä polviltaan se menee aika kevyesti. Niimpä, beats me.

Huomenna pidän ehkä vapaapäivän, ja joudun menee uudelleen hakee rahkaa kun se oli viikonloppuna loppu kaupasta ja meidän ihan lähikaupoissa ei myydä sitä valion laktoositonta pehmeää rahkaa ollenkaan. Mutta se oli piru vie tänäänkin loppu! >:O

Vois muuten ehkä käydä jollain pienellä lenkillä jos en mee salille..
Mut nyt meen nukkuu, silmätki menee sekasin ku tota kuvaa kattoo :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti